Translate

Man Burger Kukus Lava vs Fiske Steakhouse

Salam Alaik...
  
Mesti ramai yang tengok Majalah 3 pasal burger semalam kan?

Erm...saya ni bukan jenis makan burger sangat, tapi nampak macam menarik je terutamanya Man Burger Kukus Lava...^^

Lepas je tengok Majalah 3 tu, abang ipar ajak pergi esoknya...so, kami pun bergeraklah dari Selayang ke Damansara Damai dengan harapan dapat try makan burger ala-ala watak cartoon Spongebob and the gang ni...

Man Burger Kukus Lava dan Bakar

Dalam pukul 9 malam camtu kami sampai, tengok-tengok memang ramai yang beratur...mula-mula macam give up jugaklah nak beratur sebab kalau ikut nombor giliran memang lebih 100+ lah, tapi dah alang-alang sampai kan...


Dalam 1/2 jam diorang beratur (saya dengan kakak baru nak cari tempat duduk siap order air), tiba-tiba ada suara menjerit "Dah habis! Dah habis! Burger dah habis!"...huhu, so memang tak dapatlah try...=(

Click link ni untuk preview burger diorang...lepas ni buat sendiri je kat rumah, tak payah nak beratur panjang...^^


Fiske Steakhouse

Tapi dah alang-alang kat luar, jam pun dah nak pukul 11 malam...kami pun pergi makan di Fiske Steakhouse, AU2 Keramat...kat sini makanan dia memang tahap hotel sebab tukang masak dia memang chef Hotel 5 bintang kot (kalau tak salahlah)...^^

 


http://3.bp.blogspot.com/-7bknxVXcm8Y/Tljla-ih5lI/AAAAAAAABp4/O0sx-v-XvZg/s1600/P8254931-1.jpg
Ni yang saya makan : Special Chicken Chop RM14.90

Kiranya ni dah kali ke-3 makan kat sini (1st dan 2nd pergi dengan office-mates), memang terbaiklah...so, kalau teringin nak makanan western kat luar datanglah sini...^^


Nes Zinatulhayah,
21 Januari 2013,
Selayang, Selangor
Comments
3 Comments

3 comments:

  1. Kan dh sia2 je dtg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sia2?? yela sia2 masa je la kot...

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 ♥ Not Everyone Shares ♥.